SCHILDERIJ KOPEN?

Interesse voor één of meerdere schilderijen? Alle werken zijn ingelijst en gesigneerd.

Deze website geeft een overzicht van mijn werk. Als een werk is verkocht dan wordt dit prompt aangegeven op de site. Alle prijzen zijn inclusief lijst en btw.

Bij Galerie Appelbergen in Onnen (Dr.) zijn altijd enkele werken te zien en te koop. Kijk voor meer info en openingstijden op www.galerieappelbergen.nl

Op mijn atelier hangen permanent zo’n twintig werken in verschillende formaten. Wanneer u deze vrijblijvend wilt bekijken, maar dan even een afspraak. U bent van harte welkom!

Verder doe ik regelmatig mee aan kunstroutes en exposities.
Kijk onder ‘exposities’ voor actuele informatie.

Het is mogelijk om een werk 14 dagen op zicht mee te nemen. Wel vraag ik dan aankoopbedrag als borgsom (factuur per PIN). Als u het schilderij na deze termijn niet wilt aanschaffen ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Graag geef ik u gratis advies over de manier waarop een werk het best kan worden opgehangen, zodat het optimaal tot zijn recht kan komen (ik ben ook interieurarchitect).

Als u een werk aanschaft in mijn atelier dan kunt u het direct (goed verpakt) meenemen. Een pin-apparaatje is aanwezig. Het is ook mogelijk een werk op te sturen. Na de orderbevestiging ontvangt u per mail een factuur. Na betaling wordt het werk verzonden.

Stuur voor meer informatie of een afspraak een mail naar a.m.t.fictoor@fictoor.nl of bel 06 549 242 11.