OVER MIJ
Geboren en getogen in Groningen. Vanaf mijn jeugd teken, schilder en musiceer ik. Mijn hart ligt bij het werken binnen de kunst- en cultuursector. Regelmatig exposeer ik mijn stillevens (realisme) en landschappen in galeries en musea. 

 

Als zelfstandig interieurarchitect en grafisch vormgever werk ik voor particulieren, bedrijven, musea, overheden en instellingen op het gebied van cultuur en natuur.
fictoorvormgeving.nl

 

Annemieke Fictoor atelier

OPLEIDING
Academie voor Beeldende Kunst Minerva in Groningen: Grafische Vormgeving (1978-1983): Interieurarchitectuur (1986-1991). Teken- en schilderlessen van o.a. beeldend kunstenaars als Ruud de Rode, Karst Zwart en Ralph Prins (ontwerper van onder andere onvergetelijk mooie affiches voor Amnesty). Zij leerden mij kijken en tekenen, maar vooral dat het altijd gaat om veel méér dan de techniek alleen.

Aantal jaren Stedelijk Conservatorium in Groningen (Prins Claus Conservatorium). Ik gaf vele jaren pianoles en ben vanaf 1976 dirigent van diverse koren (nu dirigent van a capella Kamerkoor Coro Sine Nomine, met een repertoire van voornamelijk koormuziek uit de Renaissance).
corosinenomine.nl

 

OPENBARE REPETITIE
ZONDAG 17 DECEMBER 2023
MIDDELBERT, MARTINUSKERK

Het Coro Sine Nomine sluit op zondag 17 december het najaar 2023 af met een openbare repetitie en zingt dan delen uit haar repertoire. Kom luisteren en op  het eind kunt u meezingen met een aantal werken, waaronder ook een aantal kerstliederen! Wij zorgen voor bladmuziek. Kortom, kom langs voor een middag zang!

Martinuskerk, Middelbert (Groningen)
Coro zingt van 14.00 – 15.30 uur
Zing mee vanaf 15.45 uur
16.30 uur afsluiten met een hapje en een drankje

Entree: toegang gratis

Mail voor alle informatie met Annemieke Fictoor

 

 

TERUGBLIK

Zondag 18 juni jl., sloot CSN het voorjaar 2023 af met een klein optreden met prachtige delen uit haar rijke repertoire.
Met dank aan alle aanwezige publiek en zeker ook aan alle mensen die op het eind zo prachtig hebben meegezongen.

Bijgaand een kleine impressie van dit meezingen op het eind van onze uitvoering. Ook (nog) een keer meezingen?
Kom dan zeker langs op zondag 17 december in Middelbert.

TOT SLOT
Bezoek ook zeker eens onze familiesite ‘Fictoor creative entrepreneurs’ (als ode aan onze ouders en grootouders). fictoor.nl