KOOP ONLINE VIA WEBSHOP
Aanschaf van een werk kan direct via de webshop op deze site. U ontvangt als aankoopbevestiging een digitale en gespecificeerde factuur. Na ontvangst van de betaling wordt het werk goed verpakt verzonden met PostNL (track & trace). Verzending binnen Nederland is gratis. Ook is er een mogelijkheid dat ik het werk persoonlijk kom afleveren.

 

LEVERING BUITENLAND
Voor levering en verzending naar het buitenland gelden aparte tarieven. U ontvangt vooraf een prijsopgave.

 

PRIJZEN
Alle werken zijn origineel, ingelijst, gesigneerd en inclusief 9% btw.

 

EERST WERK BEKIJKEN?
Op mijn atelier hangen permanent zo’n twintig werken in verschillende formaten. Bezichtiging is altijd kosteloos en vrijblijvend. Als u tijdens een atelierbezoek een schilderij aanschaft, krijgt u het direct (goed verpakt) mee. Uitsluitend op afspraak. Pin-apparaat aanwezig.

 

14 DAGEN OP ZICHT
Het is mogelijk om een werk 14 dagen op zicht mee te nemen. U betaalt het aankoopbedrag als borgsom (factuur per PIN). Als u het schilderij na de termijn van 14 dagen niet wilt aanschaffen, retourneert u het werk (ongeschonden en in originele verpakking) en ontvangt het aankoopbedrag retour.

KOPEN VIA GALERIE(S) & TIJDENS EXPOSITIES
Bij Galerie Appelbergen in Onnen (Drenthe) zijn altijd enkele werken te zien en te koop. Kijk voor meer info en openingstijden op www.galerieappelbergen.nl.

Zie voor actuele exposities de knop ‘Exposities’

 

ADVIES
Ik ben ook interieurarchitect en geef u graag gratis advies over de manier waarop het werk bij u thuis het best kan worden opgehangen, zodat het optimaal tot zijn recht komt. www.fictoorvormgeving.nl

 

VRAGEN?
Stel uw vraag via het contactformulier.