WORKSHOPS


LADIES DAYS 2020

DATA VOORJAAR 2020 VOLGT

Voor dames apart: 1 dag vol tekenen, schilderen en muziek.
Inclusief materialen, lunch, evaluatie met afsluitende borrel.
Kosten € 85 pp

INFO & OPGAVE
annemiekeaf@gmail.com

M 06 549 242 11

max. 6 personen
Locatie
Noorderbinnensingel 23a
9712 XB Groningen

6 – 12 personen
Locatie: 
Atelier ‘aan t Zandpad’

Hoge Hereweg 27
9756 TG Glimmen
www.aanhetzandpad.nl

WORKSHOP/CURSUS of INDIVIDUEEL LES?

ALTIJD AL WILLEN TEKENEN EN SCHILDEREN MAAR ER NOOIT AAN TOE GEKOMEN? VOLG EEN CURSUS OF DOE EEN WORKSHOP SAMEN MET FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA’S. INDIVIDUEEL SCHILDEREN OF SAMEN WERKEN AAN ÉÉN PROJECT: ALLES KAN. LEER DE FIJNE KNEEPJES IN EEN ONGEDWONGEN SFEER.

VOOR WIE?
Iedereen is welkom, mét of zonder teken- of schilderervaring. Individuele begeleiding. Voorop staat het plezier van het tekenen en schilderen.

DOCENT
Annemieke Fictoor, beeldend en toegepast kunstenaar. Schilder van stillevens en landschappen, opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunst Minerva in Groningen. Exposeert regelmatig met haar werk.

LESSEN
U leert (basis)technieken zoals het samenstellen van een compositie, diepte en perspectief in het platte vlak, kleurgebruik, licht/donker-werking, etc.. We schilderen met acrylverf of olieverf (schilderervaring wenselijk). Schilderen naar waarneming (stilleven) of aan de hand van een beeld/foto dat u inspireert (landschap of vrij werk). Fijn schilderen, liever met paletmes of alla prima? Alles is mogelijk. Geen portretschilderen.

LOCATIE
Noorderbinnensingel 23a
9712 XB Groningen